Ingyen játék előfizetés az EA-től, vagyis majdnem

Az EA ingyen játék előfizetés osztogatásába kezdett októberben. Bárki, aki aktiválja a két lépcsős hitelesítést, az 30 napig ingyen használhatja az Origin Access játékokat.

Mondanom sem kell, mennyire megörültem a hírnek, hogy most ingyen lehet játszani jó pár játékkal. Igazán felcsigázott a hír.

Aztán jött a pofán vágás.

Korábban már aktiváltam a két lépcsős azonosítást, évekkel ezelőtt. Persze erre nem emlékeztem és elkezdtem keresni mit és hol kell bekapcsolni, hogy én is megkapjam az ingyen játékidőt. Rövidke keresgélés után rátaláltam a beállításokban, hogy mit kell aktiválni. Meglepetésemre láttam, hogy már be van kapcsolva.

Próbáltam kikapcsolni, majd újra be, de nem működött. Nem kaptam semmit. Ilyenkor az ember nem igazán örül neki, hogy túlbuzgó módon rákattintgat mindenre és amit csak lehet bekapcsol.

Igazán kedves a kiadótól, hogy próbálja honorálni a semmivel azoknak az embereknek a szorgalmát, akik ezt már korábban önállóan megtették, hogy aktiválták a kétlépcsős hitelesítést a fiókjukhoz.

Kedves gesztus minden olyan lépés, amikor valamilyen formában ingyen játékot osztogatnak. Persze tudom, hogy ez csak egy marketing fogás. De igazán lehetett volna úgy, hogy, akinek aktiválva van, az is kapjon legalább egy hetet, az egy hónap helyett. Így igazából, a már meglévő előfizetőit sérti meg. Azok közül is csak a tudatosabban és felelősebben gondolkodókat, akik már eddig is vigyáztak a fiókjukra.

Bár mostanában eszembe sem jutott, hogy előfizetnék és játszanék bármelyik játékukkal, de azért kissé felbosszantott, amikor láttam a hírt, megpróbáltam aktiválni és nálam már aktív, így kimaradok belőle. De most komolyan, kinek ne kéne ha ingyen lenne.

Kép: Unsplash

Ha tetszett, a bejegyzés, akkor oszd meg ismerőseiddel, barátaiddal. Véleményed, mondani valód van a témával kapcsolatban? Ne habozz, hagyj kommentet a bejegyzés alatt, vagy reagálj másokéra.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük