Új tartalmak időpontjai

Érdemes rendszeresen visszalátogatni, hogy van-e új tartalom. Azonban ennél praktikusabb lehet ha RSS-re feliratkoztok. Ha valaki nem tudja mi az, akkor ajánom neki ezt. Illetve nagyjából képben vagytok, mikor is van új bejegyzés az oldalon.

A kezdetektől fogva igyekeztem törekedni rá, hogy hetente legalább egy cikk kikerüljön. Eddig ezt sikerült is tartanom és minden hétfőn, újabban már délelőtt 9-kor ki is megy.

Mindezek után vannak olyan időszakok, amikor több időm és/vagy kedvem van írni. Ilyenkor előfordul, hogy több nap is posztolok a blogon. Esetleg történik valami olyan esemény, ami mellett nem tudok szó nélkül elmenni. Ilyen volt a minap a stadion megnyitó, vagy korábban a demográfiai fórum Budapesten, vagy pedig az önkormányzati választások októberben.

Az ősz folyamán pedig a környezet kategóriába került pár előre nem tervezett írás. A rendkívüli vénasszonyok nyara ihlette az elképzelt híradásomat is, ami egy jövőbeli tudósítást mutat be.

A továbbiakban is társadalommal, illetve a hozzá szorosan kapcsolódó kulturális témákban lehet cikkekre számítani. Remélhetőleg minden hétfőn és még a hét második felében is, ha időm engedi.

Emellett pedig mintegy színesítésként és érdeklődésemnek megfelelően, időnként írok valamilyen technológiával kapcsolatos hírt, véleményt. Ennél ritkábban kerül ki, (összesen csak kettő ilyen volt eddig), az Idegenek témakör bejegyzései közé egy-egy írás.

Személyes tartalomra a továbbiakban sem kell készülni, mert nem fogok ilyeneket közzétenni. Nem az én stílusom. Ha valaki erre vágyik, akkor el kell szomorítsam, nem itt fogja azt megkapni.

Ellenben több társadalomkritikára lehet számítani ezután is. Kissé csipkelődő, esetnéként odaszóló stílusban, de mindig megpróbálva a jó ízlés keretein belül maradva.

Ha tetszik a blog, akkor olvasd, oszd meg, lájkold Facebookon és nézz rá a Twitter-re is. Itt pedig tudsz hozzászólásokat írni a bejegyzések alatt.

Kép: Pixabay

Ha tetszett, a bejegyzés, akkor oszd meg ismerőseiddel, barátaiddal. Véleményed, mondani valód van a témával kapcsolatban? Ne habozz, hagyj kommentet a bejegyzés alatt, vagy reagálj másokéra.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük