Kis sikerek a nagyvilágban

A magyar mindig is büszke nemzet volt. A századok alatt időnként elvettek tőlünk mindent és csak ez maradt nekünk, a büszkeségünk. Azonban az új évezred elején a rengeteg új kihívás közepette Magyarország egyre erősebb és önállóan képes helytállni ezen modern kihívások előtt. Ilyenek például a tömeges migráció és a demográfiai gondok.

Magyarország önerőból magyar emberekkel kívánja megoldani a népesség fogyását és az ebből adódó nehézségeket. Igazából erre az egyetlen megoldás, hogy több magyar embernek kell megszületnie. Majd a gyerekeket magyarnak is kell felnevelni.

Erre ismét egy elismerés a világból, hogy az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és ifjúságügyért felelős államtitkárát a Nemzetközi Női Demokrata Unió egyik alelnökévé választották.

A sikeres nemzet nem egy dologban kiemelkedő vagy másokat felülmúló, hanem sok apróságban nyújt jó eredményeket. Modern kihívásokkal teli globális világunkban pedig talán ez sem elegendő. Nem elég már csak jónak lenni, a legjobbnak kell lenni, ha sikeresek akarunk lenni és fel akarjuk venni a ritmust a világ többi részével.

Magyarországnak ezért is nagyon fontos a családok támogatása. Ugyanis rájuk lehet nemzetet építeni és egy stabil növekedni képes közösséget alapozni.

Ebben van kiemelkedő szerepe a nőknek, mint az új élet forrásának, a család, az otthon éltető, lüktető szívének, az édesanyáknak. Nélkülük, az ő kellő megbecsülésük és értékelésük nélkül egyetlen nemzet sem lehet képes a fejlődésre és a megújulásra.

Novák Katalin ebben kapott méltó elismerést, hogy amit tesz és amit az ország és a kormány véghezvitt a magyar családokért és édesanyákért tiszteletet és megbecsülést érdemel. Egyáltalán nem volt könnyű helyzetben a nemzet, hogy ezt elérje. De a magyar ember találékony és talpraesett, nem riad vissza és amit eltervez, azt sikerre is fogja vinni.

Történt az, hogy Novák Katalint a IWDU alelnökévé választották meg a tegnapi nap folyamán az Amerikai fővárosban Washingtonban. Ez úton szeretnék gratulálni neki a családok támogatása terén végzett kitartó és egyre eredményesebb munkájához.

Kép: Pixabay

Ha tetszett, a bejegyzés, akkor oszd meg ismerőseiddel, barátaiddal. Véleményed, mondani valód van a témával kapcsolatban? Ne habozz, hagyj kommentet a bejegyzés alatt, vagy reagálj másokéra.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük