Infralámpa

Tapasztalatok alapján azt tudom mondani, hogy valóban működik. Persze sok máshoz hasonlóan ez sem helyettesíti a szakszerű orvosi ellátást, de hatásosan egészíti ki azt.

Hatékonyan támogatja a feslőlégúti megbetegedések gyógyulását, köztük az arc- orr és homloküreg gyulladásait és ide értve a füleket is. Mérsékli a fájdalmat és csillapítja a gyulladásokat, megrövidíti a felépüléshez szükséges időt.

Az arcot melegítve, segít feloldani a letapadt váladékot, amit ezután könnyebben lehet üríteni. Így megelőzve a még ki nem alakult arcüreg-gyulladást. Kialakult kórkép esetén pedig segíti a felépülést.

Szerencsére ma már nem kell érte vagyonokat fizetni és a legtöbb nagyobb áruházba beszerezhető, csupán pár ezer forintos áron. Ezek általában kisebb, korlátozottabb teljesítményűek. Otthoni használatra viszont ezek is kiválóan alkalmasak.

További felhasználási területei a különböző izom- és ízületi fájdalmak, gyulladások enyhítése. A szövetek mélyére hatolva serkenti a vérkeringést és az oxigénellátottságot is növelve javítja a helyi szövetek anyagcsere-folyamatait, ezáltal gyorsítva a regenerációt.

Közvetlenül az égőbe nézni viszont nem szabad, mert begyulladhat a szemünk, sőt akár károsíthatja is azt. Ha valaki arcon kívánja használni célszerű beszerezni hozzá egy védő-szemüveget is. Ez egy olyan “napszemüveg”, ami kiszűri ezeket az infravörös sugarakat, így megvédve a szem épségét.

Különös óvatossággal kell használni ezt a gyógyászatisegédeszközt, ugyanis nagyon könnyen égési sérüléseket lehet tőle elszenvedni. Mivel egy nagyon nagy hőt leadó, forró lámpatestről van szó, így működés közben vagy közvetlenül az után megérinteni szigorúan tilos. Emellett oda kell figyelni a környezetre is, gyúlékony anyagok közelében szintén nem javasolt a használata.

A cikk egy személyes tapasztalaton alapuló beszámoló. Semmiképpen sem tekinthető szakszerű orvosi tanácsadásnak és nem tesz javaslatot semmilyen betegség kezelésére sem.

Kép: Pixabay

Ha tetszett, a bejegyzés, akkor oszd meg ismerőseiddel, barátaiddal. Véleményed, mondani valód van a témával kapcsolatban? Ne habozz, hagyj kommentet a bejegyzés alatt, vagy reagálj másokéra.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük