Jó szerencsét az új esztendőben is mindenkinek

Egyszerűen nem lehet elégszer jó szerencsét kívánni egymásnak új év alkalmából. Nem is gondolnánk, hogy mennyi minden múlik a szerencsén, bár ennek ellenére sokan nem is hisznek benne. Pedig minden szkepticizmus ellenére mindenki életében történnek olyan események, amik mással nem magyarázhatóak, mint a szerencse valamelyik formájával. Kedvezőbb esetben a jószerencsével.

Kissé elcsépeltnek tűnik már a következő mondat, de igaz.

Minél többet adjuk, annál többet kapunk vissza.

Nos ez épp így van a szerencsével is.

Azzal, amikor valakinek kívánjuk a szerencsét és a sikerére vágyunk, mi magunk is pozitív lendületbe lépünk át. Ezzel a belső szemléletváltással pedig a hasonló kívánságok a saját életünkbe történő beáramlását is segítjük.

Azok közül is a legtöbben, akik elfogadják a szerencse jelenlétét az életünkben, csupán egy dologra korlátozzák le annak működését. Ez pedig az anyagi javak megléte vagy épp annak a hiánya. De nem csak azzal lehet valaki szerencsés, ha megnyeri a lottón a főnyereményt. A szerencse gyakran apróbb, sok kis dologból tevődik össze, ami nap mint nap velünk van.

A nagyobb kiugró események bekövetkezte pedig ezeknek a kis események sorozatos felhalmozódásának tetőpontja.

Tehát ha valaki megnyeri a lottón a főnyereményt, az nem azt jelenti, hogy őt abban a pillanatban hatalmas szerencse érte. Az a szerencse az elmúlt napok, hetek, hónapok vagy akár évek felhalmozódásából tevődött össze. Csupán abban az eseményben csúcsosodott ki, amikor kihúzták a szelvénye számait.

Mindenkinek nagyon boldog és sikerekben gazdag új évet kívánok. Legyetek olyan szerencsések, amennyire csak képesek vagytok elhinni azt.

Kép: Pixabay

Ha tetszett, a bejegyzés, akkor oszd meg ismerőseiddel, barátaiddal. Véleményed, mondani valód van a témával kapcsolatban? Ne habozz, hagyj kommentet a bejegyzés alatt, vagy reagálj másokéra.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük