Tíz év az tíz év

Emelkedik a nyugdíj vagyis visszaépítik a plusz egy havi nyugdíjat. Hogy ez nem megy egy lépésben? Nem is csoda, hiszen nagy költségvetési feladatról van szó. Ezért négy éven keresztül mindig egy heti nyugdíjjal több jár januárban.

Erre vannak olyan emberek akik még ennek sem tudnak örülni. A közösségi média felületein szinte a bejelentést követően azonnal elindult a rosszindulatú hőzöngés és háborgás, hogy mi az az egy heti nyugdíj. Nem elég semmire, miért nem egybe a négy lépés és különben is már eddig is így kellett volna lennie.

Csupán egy nagyon fontos dolgot kellene megérteni az embereknek a magyar gazdássággal kapcsolatban. Az ország forrásai bár jelentősen bővültek nem mégsem tekinthetőek végtelennek. Szorgalmasnak kell lenni, lépésről lépésre lehet csak felépíteni bármit.

Nem lenne értelme festeni a házat, ha még nincsen kész a tető.

Amire a mostani fiatalok lesznek idősek rá sem lehet ismerni majd az országra, de nem megy pár év alatt minden.

Évtizedekre van szükség egy ország gazdasági és társadalmi felemelkedéséhez. Évről évre van pozitív változás. Sorozatos lépések előre, amiből széles társadalmi rétegek tudnak profitálni és az országgal együtt lépni előre. Folyamatosan bővül a gazdaság alacsony az infláció, csökken az államadósság, nőnek a bérek, állandóak a beruházások.

A kiegyezés óta nem épült ennyi minden az országban mint az elmúlt években. Világviszonylatban is párját ritkító, amit a magyar kormány elért 10 év alatt. Kevés ehhez hasonló akad a világban, hogy ekkora nemzetközi ellenszélben ilyen eredményeket lehessen elérni. Nyugodtan lehet visongani, ha attól jobban érzik magukat, de fecsegjen bármit a mainstream libbant média az igazság attól még nem változik.

Kép: Pixabay

Ha tetszett, a bejegyzés, akkor oszd meg ismerőseiddel, barátaiddal. Véleményed, mondani valód van a témával kapcsolatban? Ne habozz, hagyj kommentet a bejegyzés alatt, vagy reagálj másokéra.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük